Studiofotografie

 

Laat een leuke, vrolijke foto maken van jezelf, je gezin of van de kinderen.

IMG_4029

 

Heb je iets te vieren of is er een feest in het verschiet, laat een leuke foto maken als herinnering aan deze dag. Van jezelf, de kinderen of de familie, je vrienden of vriendinnen een vrolijke spontane foto is altijd leuk om te krijgen.

Bij Foto Megens hebben we een jarenlange ervaring in het maken van studio foto’s en portretfoto’s. We beschikken over een ruime studio waarin we groepen tot plus minus 12 personen kunnen fotograferen. Bij groepen is het wel belangrijk om de kleding op elkaar af te stemmen dit qua stijl en kleur zodat het een rustig geheel blijft.

Ook hebben we in onze studio allerlei accesoires die we, indien u dit wenst, kunnen gebruiken bij de fotoshoot. Dit zijn bijvoorbeeld houten kisten, koffers, blokken, stoeltjes en voetballen. U kunt natuurlijk ook zelf spulletjes meebrengen waarmee U kind gefotografeerd mag worden zoals favoriete knuffels.

Na enkele dagen zal een selektie van de gemaakte foto’s klaar liggen in onze winkel. U kunt deze dan komen bekijken en bepalen wat U wilt hebben. U kunt de foto’s laten vergroten, er een collage van laten maken of op canvas laten zetten.

Bent U ge√Įnteresseerd om een foto te laten maken dan kunt U altijd bellen om een afspraak te maken. Heeft dan nog vragen dan kunnen wij die direkt beantwoorden.